Προϊόντα

Η πρωτοπορία, ο δυναμισμός αλλά και η εμπιστοσύνη που εμπνέει στους πελάτες της η εταιρεία Έπιπλο Δοβλέτογλου Βέροια αποτελεί το απόσταγμα των 60 χρόνων εμπειρίας και συνεχούς παρουσίας της στο χώρο του οικιακού και επαγγελματικού επίπλου. Η Έπιπλο Δοβλέτογλου ανέλαβε εξ αρχής την κατασκευή, την εμπορία και την εισαγωγή επίπλων και πάνω στους τρεις αυτούς πυλώνες συνεχίζει να εξελίσσεται με επιτυχία.

Τα έπιπλα της εταιρίας στεγάζονται σε μία έκθεση 4.000 τ.μ., μέσα στην οποία σάς δίνεται η ευκαιρία να δείτε προϊόντα από καταξιωμένους οίκους στο χώρο του επίπλου, που φημίζονται για τις καθαρές γραμμές τους, το άριστο φινίρισμα και την ποιότητα των υλικών κατασκευής τους. Επίσης, εδώ θα βρείτε ιδανικά σύνολα για όλους τους χώρους του σπιτιού ή της επιχείρησής σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τα προϊόντα της εταιρίας μας ακολουθούν τις νέες αλλά και τις κλασικές τάσεις που επικρατούν στην παγκόσμια αγορά. Ταυτόχρονα, οι έμπειροι διακοσμητές μας θα σας δώσουν πληροφορίες για όλα τα έπιπλα και θα σας προτείνουν λύσεις με βάση την αισθητική του δικού σας χώρου.

Η διαχρονική συνεργασία μας με πελάτες από όλη την Ελλάδα και οι δεσμοί που έχουν δημιουργηθεί στα 60 αυτά χρόνια αποτελούν απόδειξη ότι η Έπιπλο Δοβλέτογλου στη Βέροια ακούει τις προτάσεις των πελατών της και συνεργάζεται μαζί τους. Εξάλλου, το μεγαλύτερο στοίχημα για εμάς είναι η διαμόρφωση του δικού σας χώρου, όπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί!